понедельник, 2 декабря 2013 г.

Захист людей на Эвромайдані


Доброго дня, шановні мої читачі! Зараз нажаль відбуваються дуже сумні речі в нашій державі, такі як звіряче побиття неозброєних мирно мітингуючи студентів у ночі, наджорстке побиття громадян на банковій, і чого далі чекати від цих звірів – невідомо.

Всі мої знайомі колеги-адвокати з центру надання безоплатної правової допомоги, а також інші адвокати постійно чергують в тому числі на майдані, реагуючи на будь-який виклик щодо затримання або побиття людей, крім того надають будь-яку іншу допомогу.

Висловлюю щиру вдячність своїм колегам за їх мужність і готовність захищати конституційні права людей цілодобово та у будь-яку погоду.

Тепер про головне. Якщо Ви вирушаєте на майдан, запишіть у свої мобільні телефони та обов’язково залиште своїм близьким наступні номери телефонів:



P.S. Мої номери телефонів, які знаходяться праворуч завжди відкриті для дзвінків, пов’язаних із порушенням конституційних прав на євромайдані.

1 комментарий:

  1. http://legalans.com/articles/society/4145-pam039yatka-ukrainskogo-mtinguvalnika.html за цим посиланням розміщена корисна пам`ятка мітингувальнику.

    ОтветитьУдалить